HARGA DAN MENU DALAM KATERING

Antara perkara penting yang perlu dititik beratkan dalam pengurusan makanan adalah harga dan menu.

Bunyi simple. Tapi nak mewujudkannya tak mudah. Saban minggu, wajib bagi kami duduk bersidang di meja bulat mahupun petak.

Menyusun atur semula segala produk. Semuanya dibuat bagi memastikan para pelanggan mendapat pulangan yang setimpal dengan apa yang mereka harapkan.

Lama juga proses nak menyiapkan menu dan pakej. Bukan sekadar masa, kepakaran juga diperlukan bagi memastikan semua hasil kerja menepati SOP yang ditetapkan.  Walau staf silih berganti, walau leader keluar masuk, tapi cara kerja tetap sama. Rasa tetap serupa.

Kerana sesungguhnya senyuman anda keutamaan kami.

Nenekatering

.

19 comments:

  1. wah.. best ni.. nanti kalau ada majlis boleh la saya menggunakan perkhidmatan puan.. hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu..inshaAllah saya buatkan yang terbaik. jemout order ya

      Delete
  2. Semoga dipermudahkan semua urusan..

    ReplyDelete
  3. nnti boleh order kat akak :D
    heheh..

    ReplyDelete
  4. bidang katering agak mencabar..

    betul pengurusan dan pengawalan..

    boleh untung besar tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul. sangat mencabar. banyak perkara perlukan kerja yang teliti.

      Delete
  5. Walau susah payah tapi bebaloi if customer puas ati kn sis. Smoga success ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul tu. kepuasan customer sangat penting.๐Ÿ˜Š

      Delete
  6. Go! Go! Nenekatering hehe ^^ semoga berjaya!!

    ReplyDelete
  7. wahhhh semoga terus maju jaya ye..

    ReplyDelete