KHIDMAT KATERING UNTUK SAMBUTAN HARI JADI

Terharu tengok event hari ni. Ibu bapa sanggup berhabis semata mata nak sambut birthday anak.

Meriah juga majlisnya. Sewa dewan. Sewa kerusi meja. Tempah katering. Menu best. Dah macam kenduri kahwin je.

Betullah orang cakap, kasih ibu sampai ke syurga, kasih ayah sepanjang masa.

Kali ni kita serve Nasi hujan panas, ayam masak kicap, kari kambing, sphagetti bolognese, kuih donat, buah tembikai, dan semestinya air sirap kegemaran semua.

.
#nenekatering
#kateringshahalam

10 comments:

  1. hi. jom la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  2. meriahnye sambutan birthday anak.. untung taw..

    ReplyDelete
  3. amboiiiii meriahh nye hee.. suka tengok :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...agak2nya kalau majlis kahwin anaknya lagilah super duper grand..

      Delete
  4. sambut birthday anak dah meriah macam ni..belum lagi kenduri.hehehe

    ReplyDelete
  5. Wahh kemain meriah lagi >_< ni yg buat Hana jeles ni hahah :3
    .
    Thanks for sharing!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya ramai je orang jeles. saya pun jeles.hahaha

      Delete